Menu

Duizenden singles en alleenstaanden die opzoek zijn naar een affaire.. Ashleymadison gaat aan de slag met deze wensen door het bruisende online platform dat een ontmoetingsplek is voor al deze vrijgezellen, maar ook voor mensen die al een partner hebben. Met honderden inschrijvingen per week is Ashleymadison misschien wel een van de marktleiders als het aankomt op discreet daten en vreemdgaan.

Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison
Ashley Madison

Onze beoordeling:

Hoe werkt Ashley Madison?

Ashleymadison werkt relatief makkelijk voor iedereen. Je kunt jezelf inschrijven als gratis member. Ben je tevreden met de mogelijkheden? Dan kun je ervoor kiezen om een volledig lid te worden (full member). Hiermee word je niet alleen optimaal vindbaar voor andere mensen die een profiel hebben op Ashleymadison, maar ook kun je zelf stappen ondernemen om die leuke member te benaderen.

Het grote verschil met alle andere datingsites is dat hier over het algemeen geen spannende contacten ontstaan tussen singles onderling, maar tussen getrouwde mensen of partners die wat missen in hun relatie en toe zijn aan een avontuurlijke affaire. Stuur een berichtje, bekijk de foto’s of start een live chat. Bij deze website draait alles om eigen initiatief. Geen speciale systemen of tests en profieltesten, maar gewoon zelf op zoek naar een avontuurlijk getrouwd persoon bij jou in de buurt. Klaar voor de ontmoeting van je leven? Start dan nu je verhouding op Ashley Madison.

Service en bekendheid

Opmerkelijk is dat Ashley Madison wereldwijd bekend is. De website is onder andere bekend van RTL, Reuters, Maxim, GQ, BBC, CNN en USA Today. Dit resulteert in internationale allure met miljoenen leden. Het is dus niet voor niets dat het de grootste datingsite is van dit moment waar je affaires kunt beginnen. Je profiel is snel aangemaakt en de website is erg veilig: anonimiteit gewaarborgd door verschillende keurmerken.

De betaalmogelijkheden zijn divers, zodat er altijd wel een manier is om je lidmaatschap snel af te sluiten. Ben je vaak mobiel? Dan bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de mobiele applicatie. Zo blijf je lekker in gesprek met je favoriete match, zonder hiervoor thuis te moeten blijven. Je kunt ook succes boeken door ergens af te spreken. Hoe spannend is dat?

Het lijkt zo te zijn dat de meeste successen worden geboekt onder de full members. Dat betekent dat je het best dit abonnement af kunt sluiten op de website, zodat de “neppe” profielen (waar overigens wel streng op wordt gecontroleerd) wegvallen. De standaard profielen van Ashley Madison zijn overigens vrij basaal. Dit betekent dat je er zelf wel wat moeite moet doen om op te vallen.

Kosten Ashley Madison

Ashley Madison werkt wel met een creditssysteem. Het scheelt echter dat de kosten voor deze credits lager liggen dan de gemiddelde datingsite die gericht is op vreemdgaan of seks. Zie hieronder de kosten voor Ashley Madison: 1000 credits – € 249,00 (€ 0,25 per credit) 500 credits – € 149,00 (€ 0,30 per credit) 100 credits – € 49,00 (€ 0,49 per credit)

Er kan voor nu alleen worden betaald met Paypal en Creditcard. Mogelijk komen er in de toekomst meerdere betaalmogelijkheden.

Voordelen

  • Veel leden

  • Wereldwijd bekend

  • Beveiliging nu goed op orde

Nadelen

  • Had slechte publiciteit (nu opgelost)

  • Weinig betaalmogelijkheden

Bedrijfsinformatie

  • SSL Certificaat
  • Bekend van oa RTL, BBC en CNN
  • Anoniem

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Ashley Madison'

Deel jouw ervaring