Menu

Secondlove is een datingsite die speciaal ontwikkelt is voor mensen die vreemd willen gaan. De datingsite is meerdere keren in de media gekomen en bekend van onder andere LINDA, de Telegraaf en nieuwsradio verstand van zaken. Door hier een profiel aan te maken kun je in contact komen met andere mensen. Er vanuit gaande dat iedereen opzoek is om een affaire te starten. Het is mogelijk om hier gratis een profiel aan te maken.

Secondlove
Secondlove
Secondlove
Secondlove
Secondlove
Secondlove

Onze beoordeling:

Secondlove profiel en beginnen

Om gebruik te maken van de datingsite is een profiel maken vereist. Hier kun je gratis een profiel aanmaken. Door je geslacht in te vullen, je geslachtsvoorkeur en gebruikersnaam te kiezen kun je al een profiel aanmaken. Aangeraden door Secondlove is dat je een fictieve naam kiest. Je bent immers op deze website om een affaire te starten, anonimiteit is hier een belangrijk onderdeel van. Ook wordt aangeraden om een ‘geheim’ email account te maken.

Heb jij ervaringen met de datingsite Secondlove? Dan vragen wij je om deze te delen onderaan deze pagina. Wij hebben niet de middelen om alle datingsites betaald uit te proberen en willen van meerdere perspectieven een mening hebben over deze datingsite. Het gaat er immers om een zo duidelijk beeld te vormen over Secondlove.

Wij hebben gekeken in de algemene voorwaarden. Hier wordt nergens iets vermeld dat er ook fictieve profielen zijn in het ledenbestand. Dit is vaak toch een probleem bij erotische datingsites of vreemdgaan datingsites. Deze zijn dus als het goed is niet aanwezig.

Klantenservice, wat ik kan verwachten?

Het grootste voordeel van de datingsite is dat het een telefonische klantenservice heeft. Je kunt dus altijd direct geholpen worden in noodgevallen of als je ergens niet uitkomt. Uiteraard kun je ook per mail contact opnemen. Dan wordt er binnen 24 uur gereageerd op jouw vraag.

Persoonsgegevens worden hier streng beveiligd en niet uitgegeven aan derde partijen. Tevens worden profielen altijd gecontroleerd om fraude tegen te gaan. Allee serieuze aanmeldingen worden opgenomen in het ledenbestand om de activiteit te behouden.

Kosten Secondlove, wat betaal ik?

Om volledige toegang te hebben tot alle functies van de datingsite is het aangeraden om een betaald lidmaatschap te nemen. Dit stelt jou in staat om onder andere daadwerkelijk berichten te versturen naar andere profielen.

 • De kosten voor een 1 maand voor 74,90 euro per maand promotie twee maanden voor 37,45 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 74,90 euro
 • 3 maanden voor 31,65 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 94,95 euro
 • 6 maanden voor 25,83 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 154,95 eurolidmaatschap bij Secondlove zijn hieronder weergegeven:

In vergelijking met de grotere datingsites is dit relatief duurder. Een concrete reden kunnen wij niet vinden, het kan zijn dat het ledenbestand kleiner is en een kleiner aantal leden dus de kosten moeten dekken. Betalen kan met iDeal, Creditcard, Paypal en contant.

Voordelen

 • Speciaal voor vreemdgaan

 • Anonimiteit staat voorop

 • Toegankelijk voor mobiele devices

Nadelen

 • Duur

 • Geen dating app

Bedrijfsinformatie

 • Geschikt voor mobiele devices
 • Geen keurmerk
 • Privacy beschermd

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'Secondlove'

Deel jouw ervaring