Menu

Victoriamilan is een datingsite waar men zeer veilig een affaire kan vinden. Als een van de weinige datingsites hoeven vrouwen hier niet te betalen omdat doorgaans meer mannen zich aanmelden. Dit zorgt dus voor een optimale en gezonde verhouding van mannen en vrouwen. Daarbij heeft het al 161.745 geregistreerde Nederlandse leden. Jouw gegevens worden hier goed beschermt zodat gerelateerde jouw profiel nooit kunnen ontdekken. Proberen is bij VictoriaMilan gratis en voor vrouwen alles.

VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan
VictoriaMilan

Onze beoordeling:

Beginnen met Victoriamilan

Als je een profiel aan wil maken bij Victoria Milan om wat meer spanning in je leven te krijgen, kan je je gratis aanmelden. Binnen enkele korte stappen heb jij gratis en anoniem (niet geheel onbelangrijk natuurlijk!) een profiel aangemaakt. Vanaf dat moment ben je in de mogelijkheid om geavanceerd op zoek te gaan naar jouw passende flirt of affaire. De keuze wordt je via verschillende zoekmogelijkheden makkelijk gemaakt. Zo kan je op basis van bijvoorbeeld leeftijd, land, provincie, stad, lengte, gewicht en andere uiterlijke- en persoonskenmerken een filter instellen. Natuurlijk wil je ook jezelf profileren.

Omdat je een relatie hebt en je niet betrapt wilt worden, is het plaatsen van foto’s enigszins riskant. Daarom bestaat er de mogelijkheid om alleen vertrouwde gebruikers toegang tot je foto’s te geven. Gebruikers kunnen een sleutel vragen tot toegang, welke je moet toestaan of weigeren.

Topservice van Victoriamilan

Voor mensen die reeds een relatie hebben, maar op zoek zijn naar nieuwe spanningen, is Victoria Milan toch wel bij uitstek een goede optie. In deze review worden de belangrijkste drie voordelen eruit gepikt, namelijk anonimiteit, de paniekknop en de automatische logout. Het profiel dat je aanmaakt op de site is 100% anoniem te noemen. Het is namelijk absoluut niet toegestaan om persoonlijke of enigszins identificeerbare informatie te verstrekken, zodat je huidige relatie of andere bekenden er achter komen dat jij je op de website begeeft.

Mocht je zelfs in het bijzijn van je relatie de behoefte voelen om je op de site aan te melden, bestaat er altijd de paniekknop. Hiermee wordt een verrassing van de partner in een online flirt vermeden. Middels deze knop kan je de website snel afsluiten en wordt je direct naar een andere, neutrale website geleid. Om nog zekerder van je zaak te zijn, kent de website ook een automatische logout. Daarmee wordt je door Victoria Milan geholpen bij het afsluiten van de site wanneer je dit vergeten bent. Na een zekere periode van tijd wordt de website wederom afgesloten en verbonden met een andere, neutrale site. Zo zal voor niemand zichtbaar zijn dat je actief bent op deze site.

Kosten Victoriamilan, wat betaal ik?

Het unieke van VictoriaMilan is dat er gekozen kan worden voor zowel een abonnement als credits. Bij een abonnement heb je voor een bepaald bedrag een bepaalde tijd onbeperkt toegang tot alle functies. Met credits betaal je per bericht wat gunstig kan zijn als je niet veel gebruik maakt van de datingsite. Hieronder vind je de kosten voor de credits en de abonnementen van VictoriaMilan:

Lidmaatschap:

 • 1 maand € 39,99
 • 3 maanden €27,99 p/m
 • 6 maanden € 22,79 p/m
 • 12 maanden € 16,- p/m

Credits:

 • 1100 credits € 89,99
 • 550 credits €59,99 p/m
 • 150 credits € 19,99 p/m

Voordelen

 • SSL certificaat

 • Veiligheid gegevens

 • Lidmaatschap en credits

Nadelen

 • Prijzig

 • Internationaal kan nadelig zijn

Deel jouw ervaring

Ervaringen met bedrijf 'VictoriaMilan'

9 months ago

je wordt bedonderd

door Tim over VictoriaMilan

Victoria Milan houd er praktijken op na die dicht bij de term oplichten komen. Ik had me geabonneerd voor 1 dag voor 1 euro en dacht dat het abonnement dan automatisch zou stoppen. Niet dus. Er zijn blijkbaar kleine lettertjes. Als je je niet afmeld zit je automatisch vast aan een premium abonnement. 2 x 78 euro=156 euro. Toen ik dat door kreeg heb ik mijn abonnement op dag 2 direct opgezegd. Maar geen geld terug hoor. Geen cent. Ik vind dat wordt belazerd door VM. Ik kreeg het idee dat het er meer om het verdienen van geld ging bij de website, dan dat het echt opgericht was om mensen met elkaar in contact te brengen en dat stoorde mij ook. Ook krijg je allemaal nep berichtjes van jonge vrouwen. MANNEN BEGIN ER NIET AAN.

1 month ago

oplichters

door sergio over VictoriaMilan

ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

Deel jouw ervaring